2460 12

Преместването от един град в друг изисква глобално обучение. Къде да намерите информация за ново място, какви неща да предприемете с вас и как най-добре да се справите с един апартамент? И как да помогнем на детето да оцелее при промяна на природата? Личен опит на "дойдете в голям брой" в Калининград от Сибир.

4461 12

"Тук всички приятели, роднини, стабилна работа, обзаведен апартамент, училище дете, всичко е познато, всички те познават и изведнъж от нулата на ново място? С две деца! Как решихте да направите това? "Приятели и роднини реагираха приблизително по същия начин, когато бяхме информирани за решението си да се преместим от Томск до Калининград.

1836 12

Изборът на домашен спортен ъгъл, много родители обръщат внимание на материала, от който са направени. Какви са предимствата на детски спортен комплекс, изработен от дърво, който, освен физическа издръжливост, се придобива от дете, работещо върху дървена обвивка? В какви точки трябва да обърнете внимание на избора - да посъветвате собствениците на екологични спортни ъгли за деца.

9072 12

Какъв е календарът Advent за Нова година? Какво се напълва с хартиени торбички и как се поставят в картонени прозорци? Защо Адвент преди Коледа и преди Нова година - е различен брой дни? Защо се нуждаете от Advent за възрастни? На каква възраст започват да се интересуват децата от календари на адвентите?

3104 12

Изборът на спортен комплекс за деца винаги е трудно за родителите: трябва да вземете под внимание размера, сложността, безопасността и много други фактори. И също така е желателно да се избере такава лента, така че да не се притеснява детето за една седмица.

1389 12

Размяна палто и обеци за памперси, изграждане на детска градина в банята, за да стоят на студено за всички хуманитарна храна, както и в интервалите между бомбени растителни картофи и намаляване на бебето да куклен театър ... Това, както и много други невероятни неща се научили как да се направи майки на Донбас, включително и нашата авторка Инна Зозуля.

2474 12

Какви хора растат от деца, които родителите им бият, когато са били деца? Как да се научим да ограничаваме гнева? Защо е важно да не се реагира агресията на агресия? Защо едно дете под пет години иска да бъде палаво? Защо момичетата не искат да стоят в ъгъла, а момчетата - да се подчиняват на болногледачите?

1682 12

Как те четат с пръсти? Защо специалните деца се нуждаят от специални книги? Как да помогнем на благотворителната фондация да публикува книги за малки слепи деца? Какво е congreve, стадо и рязане? Защо е важно да се развие остатъчното виждане?

1403 12

Как да изберем пот за дете? Защо момчетата и момичетата седнат на първата си тоалетна купа по различни начини? Детски писоари - на каква възраст можете да отидете в банята като баща? Защо музикалните саксии отвличат вниманието от бизнеса? Как да преподавам бебе на нощна ваза?

20200 12

За да разберете коя смес е по-добра за новородените, трябва да проучите нейния състав, а тук ще ни помогнат експертният рейтинг и полезният съвет. Какво не трябва да бъде в банката с заместител на кърмата и какво само ще подобри?

36797 12

Защо се нуждаем от умствена аритметика? Как се различават от другите развиващи се дейности? Как могат уроците да развият творческите и психологически способности на децата? Има ли възрастови ограничения? Как урока засяга детето? Как родителите оценяват резултата?

37150 12

Редките и красиви имена за момичетата, които звучат парадоксално, вече са престанали да бъдат рядкост. На всеки сайт има повече шансове да срещнеш Милан и Анджелина, отколкото Оля и Наташа. Защо родителите все по-често избират имена с обрат?