1682 12

Как те четат с пръсти? Защо специалните деца се нуждаят от специални книги? Как да помогнем на благотворителната фондация да публикува книги за малки слепи деца? Какво е congreve, стадо и рязане? Защо е важно да се развие остатъчното виждане?

36797 12

Защо се нуждаем от умствена аритметика? Как се различават от другите развиващи се дейности? Как могат уроците да развият творческите и психологически способности на децата? Има ли възрастови ограничения? Как урока засяга детето? Как родителите оценяват резултата?

484 12

Много родители биха искали да отглеждат дете с артистично образование, но не всеки разбира къде да започне. Един от начините - от детството да въведе бебето в музеите. Как да направите първото пътуване до изложбата, завладяваща и запомняща се за детето, ще разкаже специалистът на музея по изкуствата.

9606 12

Какво е кинетичен пясък? Защо се препоръчва от психолозите? Как да спестите пари за закупуване на нов продукт за креативност? Каква е тайната на нейната последователност? На каква възраст препоръчват производителите да въвеждат кинетика на децата?

5614 12

Има театрален кръг за деца или студио в почти всеки град, но как да се определи какво трябва да направи детето ви там? Трябва ли потенциал "театър" дете любяща внимание на лицето и при всяка възможност, "маймуна" или театъра, а напротив, ще ви помогне да се отворят и сандвич срамежлив дете? Учителите и завършилите споделят своя опит.

653 12

Защо детето трябва да знае и обича поезията? На кои автори трябва да се обърне внимание мама, така че в първия клас запомнянето на най-простия стих да не се превърне в мъчение за цялото семейство? Учителят и баба на трима внуци Людмила Tyazhelkova отговори.

1561 12

Какво представляват модерните детски карикатури? Бъдете приятели, бъда честен и любезен, помогнете на другите. И също така - да ремонтира електрически уреди, да не крие емоции и да прави шеги. Учител-психолог ще говори за нюансите на популярните карикатури.

1447 12

Йога за възрастни - концепцията вече е позната, но децата не носят всички рискове да доведат до подобни дейности. Могат ли децата да извършват асани и са безопасни за йога за крехък организъм? Как изглеждат правилните класове - казва сертифициран учител по бебешка йога.

942 12

Има по-развиващи се класове за деца във всеки район от магазините за хранителни стоки. Но как да изберете наистина полезни и да не навреди на детето? Експертният портал bgk.hallowedgaming.com и майка откриха признаци на лошо "развитие".

317 12

Когато е време да дадете на детето на спортната секция, е добре, ако бебето има очевидни пристрастия или родителите винаги мечтаеха да го дадат на баскетбола - тогава изборът е очевиден. Но ако всички пътища са отворени? Какво да избера? Консултираме се със спортен лекар.

6069 12

Кога и как да научи едно дете да се направи това, което трябва да се създадат условия за това, как да се организира работата пространство за малкия художник и изберете правилните материали, bgk.hallowedgaming.com портал научил от учителя на допълнително образование Оксана Звонарьова.