Политика за поверителност

Уебсайтът hallowedgaming.com е собственост на hallowedgaming, която е администратор на вашите лични данни.

С помощта на тази Политика за поверителност ние определяме как обработваме информацията, събрана от hallowedgaming.com, и причините, поради които трябва да събираме определени лични данни за Вас. Ето защо трябва да се запознаете с тази Политика за поверителност, преди да използвате hallowedgaming.com.

Ние се грижим за вашата лична информация и гарантираме нейната поверителност и сигурност.

Лична информация, която събираме:

Когато посещавате hallowedgaming.com, ние автоматично събираме определена информация за Вашето устройство, включително информация за Вашия уеб браузър, IP адрес, часова зона и т.н., както и някои от бисквитките, инсталирани на Вашето устройство. Освен това, когато разглеждате Сайта, ние събираме информация за отделните страници или продукти, които разглеждате, какви сайтове или термини за търсене са ви насочили към Сайта и как взаимодействате със Сайта. Тази автоматично събирана информация наричаме "Информация за устройството". Освен това можем да събираме лична информация, която ни предоставяте (включително име, фамилия, адрес, информация за плащане и т.н.) по време на регистрацията, за да можем да изпълним споразумението.

Защо обработваме вашите данни

Наш основен приоритет е безопасността на клиентите, поради което трябва да обработваме минимално количество потребителски данни: точно толкова, колкото е необходимо за поддържане на сайта. Автоматично събраната информация се използва само за идентифициране на потенциални нарушения и за получаване на статистическа информация за използването на сайта. Тази статистическа информация не се събира по такъв начин, че да идентифицира всеки конкретен потребител на системата.

Можете да посещавате Сайта, без да ни казвате кой сте или да разкривате каквато и да е информация, чрез която някой би могъл да ви идентифицира като конкретно лице. Въпреки това, ако искате да използвате определени функции на Сайта, искате да получавате нашия бюлетин или друга информация, като попълните формуляр - може да ни предоставите лична информация, като например вашия имейл адрес, име, фамилия, местоживеене, организация, телефонен номер. Можете да изберете да не ни предоставяте личната си информация, но ако го направите, може да не можете да използвате определени функции на сайта. Например, може да не сте в състояние да получавате нашия бюлетин или да се свържете с нас директно чрез Сайта. Потребителите, които не са сигурни каква информация се изисква, могат да се свържат с нас чрез [email protected].

Вашите права:

Ако сте европейски гражданин, имате следните права, свързани с вашите лични данни:

  • Право на получаване на информация.
  • Право на достъп.
  • Право на коригиране.
  • Право на унищожаване на данните.
  • Право на ограничаване на обработката.
  • Право на преносимост на данните.
  • Право на възстановяване.
  • Права във връзка с автоматизираното вземане на решения и профилирането.
  • Ако желаете да упражните това право, моля, свържете се с нас, като използвате данните за контакт по-долу.

В допълнение, ако сте европейски гражданин, отбелязваме, че обработваме информацията ви, за да изпълним договори, които могат да бъдат сключени с вас (например, ако направите поръчка чрез Сайта), или за да преследваме нашите легитимни бизнес интереси, изброени по-горе. Освен това, моля, имайте предвид, че Вашата информация може да бъде прехвърлена извън Европа, включително в Канада и САЩ.

Връзки към други сайтове:

Нашият сайт може да съдържа връзки към други сайтове, които не са наша собственост или не се контролират от нас. Моля, имайте предвид, че ние не носим отговорност за политиките за поверителност на такива сайтове или трети страни. Препоръчваме ви да проверявате, когато напускате нашия Сайт, и да четете декларациите за поверителност на всеки сайт, който може да събира лична информация.

Информационна сигурност:

Защитаваме предоставената от вас информация на компютърни сървъри в контролирана, защитена среда, защитена от неоторизиран достъп, използване или разкриване. Предприемаме разумни административни, технически и физически мерки за сигурност, за да се предпазим от неразрешен достъп, използване, промяна и разкриване на личните данни, които са под наш контрол и опека. Въпреки това предаването на данни по интернет или безжична мрежа не може да бъде гарантирано.

Законосъобразно оповестяване:

Ще разкрием всяка информация, която събираме, използваме или получаваме, когато това се изисква или е разрешено от закона, например съгласно съдебна призовка или подобен правен процес, и когато добросъвестно вярваме, че разкриването е необходимо за защита на нашите права, вашата безопасност или безопасността на други лица, за разследване на измами или в отговор на правителствено искане.

Информация за контакт:

Ако желаете да се свържете с нас, за да научите повече за тази Политика, или искате да се свържете с нас с въпроси относно индивидуалните права и вашата Лична информация, можете да изпратите имейл на адрес [email protected].

Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!