37150 12

Редките и красиви имена за момичетата, които звучат парадоксално, вече са престанали да бъдат рядкост. На всеки сайт има повече шансове да срещнеш Милан и Анджелина, отколкото Оля и Наташа. Защо родителите все по-често избират имена с обрат?

74050 12

Всеки от нас има собствената си история за избора на име за детето: ние наричаме децата в чест на роднини и изключителни хора, да им дадем имена, които са съчетани с патронимичното и фамилното име. Изглежда, че това се отнася само за дъщерите. Но понякога е толкова изкушаващо да избирате редки и красиви имена за момчетата!

5348 12

Рано или късно родителите са изправени пред въпроса за отделна детска стая за момиче. Как да се мисли над оформлението, изберете системи за съхранение, не губете с осветление и да решите за стил - казва дизайнерът на семейни интериори.

2150 12

Подреждането на детска стая за момче е много вълнуващо. Капитанът на дълбоко пътуване или индианец от прериите - кой иска синът ви да бъде? За да се създаде интериор на детето е необходимо, въз основа на хобита на детето и не забравяйте за удобството и безопасността.

788 12

"Не е нужно да ядете нищо и бебето трябва да яде правилно" е най-честото оплакване, което вегетарианските родители чуват. И "в месото на протеини, и в рибата - калций." Но тук е интересно: диетолозите вегетарианство за децата подкрепят, и вега-семейства не се уморяват да кажа, че яденето без месо може да бъде вкусно и разнообразно.

20805 12

Завършването на детската градина по степен на допир не е по-ниско от завършването в училище. Да, и за разходите на недалеч. Как да организираме този празник, да вземем предвид желанията на децата и да отговорим на очакванията на родителите? Обучаващите и майките на завършилите през 2016 г. споделят своя опит.

23005 12

Почти всяка група детска градина има родителски комитет, чиито задачи включват много неща: от решаване на административни въпроси до закупуване на канцелария. Какво може и какви членове на комисията трябва да направят и как да организираме тази работа без конфликти?

353 12

Как да научите безопасността на децата си? Защо децата разбиват всички семейни тайни в двора? Защо мама да не се приближава до непознати, по-близо от два метра? Защо да казвате на децата за педофили и измамници?

1204 12

В Съединените щати можете да отидете в болница за майчинство с една четка за зъби, в Англия е предписана 4 часа след раждането, а в Кипър KTG не се оттегля. Порталът bgk.hallowedgaming.com записва историите на три жени, родени в Русия и чужбина.