Портал за родители «bgk.hallowedgaming.com» - е сайт, посветен на грижата за децата, тяхното здраве, развитие, хранене и други важни аспекти.

Основните ни теми обхващат децата от раждането до три години. В края на краищата повечето от въпросите за майките и бащите възникват веднага след раждането на детето, особено ако е първороден. При нас ще намерите компетентни и професионални отговори, нашите статии са информативни и полезни. За радостта от появата на дългоочакваното дете не е заменено от объркване и хиляди въпроси, следвайте новите публикации на нашия интернет портал!

Две майки ходят с деца в колички в парка

Редакционен съвет

editor2Всички статии по нашия проект се подготвят от завършили - практикуващи педиатри, консултанти по кърмене, психолози. Редакторът на публикацията - Зиновиева Наталия Алексеева - опитен педиатър, живее в Краснодар. През 2003 г. завършва държавния медицински университет в Кубан. Работи в Рехабилитационния център (хидропатично) - ул. Захарова, 61 г. и в медицинския център "На Минска" - ул. Minskaya, 122/9. От 2014 г. той сътрудничи с нашата публикация, отговаря за медицински информационни материали.

Възможности за реклама

Ние сме посещавани месечно повече от 190 000 души, които търсят повече от 340 000 страници. Основната ни аудитория са младите майки (момичета на възраст 25-34 години), които се интересуват от всичко, което засяга семейството и децата. Разкажете им за себе си, предлагайте продукт или услуга! Прочетете повече за рекламата →

Нашите работни места

Проектът «bgk.hallowedgaming.com» млад, но ние активно се развива, така че нашите редактори трябва поддръжници - автори на статиите (журналисти, копирайтъри, или просто тези, които са добре запознати с всеки въпрос, за деца и знаят как правилно и ефективно, за да изразят своите мисли) и мениджъри на съдържанието. Отделно се приканваме да съдействаме на детски лекари, експерти по кърмене, възпитание и развитие на децата. За вас имаме специални възможности за сътрудничество.

Информация за връзка

Порталът "bgk.hallowedgaming.com" е проект на интернет издателство "hallowedgaming".

  • Адрес: Русия, Краснодар, ул. Зиповская, 8, пр.н.е. Интерформ, офис 702а.
  • Имейл за общи въпроси: [email protected].
  • Имейл за реклама: [email protected].

Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!