2460 12

Преместването от един град в друг изисква глобално обучение. Къде да намерите информация за ново място, какви неща да предприемете с вас и как най-добре да се справите с един апартамент? И как да помогнем на детето да оцелее при промяна на природата? Личен опит на "дойдете в голям брой" в Калининград от Сибир.

4461 12

"Тук всички приятели, роднини, стабилна работа, обзаведен апартамент, училище дете, всичко е познато, всички те познават и изведнъж от нулата на ново място? С две деца! Как решихте да направите това? "Приятели и роднини реагираха приблизително по същия начин, когато бяхме информирани за решението си да се преместим от Томск до Калининград.

1389 12

Размяна палто и обеци за памперси, изграждане на детска градина в банята, за да стоят на студено за всички хуманитарна храна, както и в интервалите между бомбени растителни картофи и намаляване на бебето да куклен театър ... Това, както и много други невероятни неща се научили как да се направи майки на Донбас, включително и нашата авторка Инна Зозуля.

913 12

Само месец преди бомбардировките в Донецк украинската Инна Зозуля научила, че ще има дете. Как да чакат в мазето на атентата като потърси в аптеките се стягат пъпната връв и раждането на най-добрия момчето в света в първия ден на примирието - Инна каза портал bgk.hallowedgaming.com.

3893 12

Много от нас се отнасят към хора, които решават да приемат като герои. Вземете детето на друго място в семейството и го обичайте като ваше - не е лесно. На тези, които взимат деца с възможности за развитие, с много трудно обясними диагнози, отношението е двусмислено. От техните потребности, желания, от спокойствие и небрежност хората отказват заради нечия друга, всъщност дете.

1070 12

Купуването на дрехи за реактивно растящо дете е истинска дупка в семейния бюджет. Висококачественото горно облекло не е евтино и трябва да се променя почти всеки сезон. Елена Чайка обсъжда защо закупуването на детски дрехи от ръцете им е нормално.

1802 12

Какво точно трябва да се счита за процес на темпериране: моржът и ходи бос в снега или нормалната температура в апартамента и минималната дреха на детето? Как правилно да овладеете децата: системи, техники, съвети на лекарите и личен опит.

2160 12

Рождението на детето не е бизнес на жената, а семейна афера. Съвместното раждане не е мода, а съзнателен избор на съвременните семейства. Какво е раждането на партньора и как да се подготвим за това важно събитие, казва акушер-гинекологът.

1766 12

Започването на собствен бизнес е трудно по всяко време и ако имате две малки деца на ръка, това е още по-трудно за решаване. Но има жени, които само помагат на бизнеса си. Историята на Галина Воронина, бизнес майка, която трябваше да започне всичко от нулата два пъти.

927 12

Работи до най-раждането? Работите седмица след освобождаването от болницата? Възможно ли е да се направи кариера и да се отглежда дете едновременно? Ами ако работата в постановлението е необходима.

2872 12

Те ходят на училище след пет години, никога не пускат марки, а на физическа култура, вместо волейбол - сърф. Що се отнася до структурата на системата за начално образование в Австралия, порталът "bgk.hallowedgaming.com" беше разказан от "бившата" русна Анна Нонодон.