бременност

162 12

3D ултразвук по време на бременност и 4D: за разлика от обичайното. С какви условия се изпълнява. Как да го направя. Показания. Плюсове и минуси. Колко безопасно. Често срещаните въпроси на жените за изследванията и отговорите им. Отзиви.

487 12

Тахикардия по време на бременност: класификация и причини за появата на заболяването. Жалби и диагностика. Опасност от тахикардия за майката и плода. Как да се лекувате. Възможно ли е да се ражда само? Фолк лечение и съвети за превенция.

502 12

Когато токсията започва по време на бременност и защо. Рискови групи и класификация. Както се проявява. Разлики от други заболявания с подобни симптоми. Характеристики на лечението. И когато токсикозата се превръща в причина за аборта.

949 12

Как да носите превръзка след цезарово сечение и как тя ще помогне след раждането. Мога ли да отслабна и да почистя стомаха си. Кой е противопоказан при употреба. Видове превръзки. Какво да търсите при избора. Отзиви.

318 12

Доплеров ултразвук по време на бременност: индикации, принципи на метода и какви параметри се определят. Възможни степени на нарушения на кръвния ток. Кой не трябва да мине през Доплер. Какво да направите, ако се открият нарушения.

247 12

Когато кървенето на плода започне по време на бременност и какви са те. С това, което можете да объркате. Как да проверите дали всичко е нормално. Стойността на ултразвука и CTG. Методите на Pearson, Cardiff и Sadowski за домашни наблюдения.

181 12

Последствията от алкохола по време на бременност и дали има "безопасни дози". Както е отразено на детето, получаващо алкохол в различните тримесечия. Отдалечени последици. Възможно ли е да има безалкохолна бира. Как да помогнете, ако това е зависимост.

452 12

Последиците от епидуралната анестезия по време на раждане и каква е тази процедура. Разликата епидурали от гръбначна анестезия. Плюсове и минуси на метода, влиянието върху плода. Противопоказания. Как се провежда и какъв е ефектът.

120 12

Безсъние при бременност: причини, свързани и несвързани с лагера. Какво е опасно за разстройствата на съня за майката и бебето. Как да лекувате лекарства и билки. Ефективни хигиенни мерки.

436 12

Гестационен захарен диабет по време на бременност: защо и кой е по-вероятно да се развие. Какви са възможните последици за жените и децата? Как да откривате отклоненията във времето. Какви диети и хапчета са необходими. Използвайте измервателния уред. Прогноза.

126 12

Коагулограма по време на бременност: как, кога и колко пъти да се направи анализ. Как се променят стойностите с риска от тромбоза и кървене. Дали е възможно да се повлияе на коагулацията на кръвта от лекарствени препарати.

325 12

Каква е целта на инжекциите на "Дексаметазон" по време на бременност и какво е опасно хормонално лекарство за жена и плод. Когато се използват таблетки и капки. "За" и "против" терапия с това лекарство.