7839 12

Каква е тайната на успешното адаптиране на детето в детската градина? Защо родителите трябва да свикнат и с детската градина? Защо са учители срещу модни чорапогащи и памперси? Как да облекчите процеса на вливане на дете в нов колектив? Какво трябва да знам, когато преминавам прага на градината за първи път?

3667 12

Тригодишна майка мадама и шестгодишна принцеса организират парцел в детска градина. Четиригодишният постоянно избира играчки от деца в пясъчната кутия. Детската агресия не е прищявка, а проблем, който родителите трябва да разрешат. Разбираме защо децата се борят и хапят.

4990 12

Когато в семейството има повече от едно дете, конфликтите между тях са неизбежни. Порталът bgk.hallowedgaming.com избра пет книги, които ще помогнат на родителите да разберат децата си и да ги направят приятелски. И в същото време - да се справят с техните "детски" чувства.

1857 12

Как да запознаем детето с бъдещия ни баща. Каква е тайната на семейното щастие с втори баща? Как да се държа правилно мама, ако тя реши да се ожени за втори път. И какво да правим, ако детето е против новия баща.

705 12

Психолозите разграничават между предучилищните четири важни етапа - четири кризи, които детето трябва да преодолее, за да продължи да се развива. Да ги минеш няма да работи, а да облекчи - напълно.

2072 12

Всяка майка иска да бъде привлекателна и да се оправя след раждането колкото е възможно по-скоро. Полезни съвети, откъде да започнете да се връщате към пренаталното тегло и добрата форма.