Увеличаване на кърменето

12512 12

Напитката "Млечен път" е ефективна за лактация. Какви са неговите предимства и недостатъци, какъв е съставът на лекарството, вероятните странични ефекти. Становището на диетолозите и консултантите по кърмене.

115059 12

Таблетки за лактация на мляко: дали да се вземе, кога е ефективно, как да действате. Характеристики на съвременните средства за увеличаване на кърменето - "Apilak", "Molekine", "Laktogon", "Femilak". Какво да избереш като кърмачка.

89946 12

Какъв чай ​​е по-добър за кърмене. Как да приемем колко ефективни са популярните средства. Прегледи на консултанти по кърмене за ползите от чая за увеличаване на кърменето "Лактафитол", Хумана, Хип, "Лактовит", "Баба кошница".

7738 12

Как да подобрим кърменето на кърмещата майка: начини, продукти и средства. Защо кърмата изчезва, какво да прави с намаляване на кърменето. Техниката за възстановяване на кърменето, като същевременно се намалява производството на мляко.

5124 12

Има ли продукти, които увеличават кърменето. Какво трябва да ям, когато ми липсва мляко. Как да увеличите броя му и да разберете дали детето получава достатъчно храна. Специална диета на майката с недостатъчна лактация.

19648 12

Как да възстановите лактацията след стрес, болест, лактостаза. Какво да направите, ако млякото се изгори и дали може да се върне. Техника на поведение на майката, начини на преместване, използване на допълнителни средства.

12165 12

Дали наркотикът "Molekine" е ефективен за кърмене, прегледи за ефективността на лекарството. Как да го направите правилно, какви действия има, колко бързо увеличава количеството мляко. Състав, инструкция, техника за приемане.