3150 12

"No-shpa" с кърмене: влияние върху детето. Дозировка и употреба за главоболие, стоматологична и менструална болка. Странични ефекти, противопоказания, аналози. Как да организирате храненето, ако майката е взела хапче.

1341 12

Валериане с кърмене: безопасност за детето, дозировка, указания за употреба. Какви са противопоказанията и страничните ефекти на лекарството? Алтернативи и съвети при употребата на продукта по време на кърмене.

981 12

"Цитрамон" при кърмене: дали е възможно да се пият таблетки за кърмещи майки и какви са рисковете за бебето. Инструкции за употреба. Как да проверите лекарството за съвместимост с лактацията. Странични ефекти и безопасни аналози.

910 12

Аспирин при кърменето: безопасно ли е за бебето? Как и кога мога да взема лекарството за майка ми. Как да се намали рискът от удар върху детето. Какво може да вземе една жена вместо аспирин от температурата и болката.

1939 12

Активен въглен по време на кърмене: възможно или невъзможно. Влияние върху млякото и детето. Какви дози се препоръчват за алергии, храносмилане и отравяне. Съвременни аналози на въглища, подходящи за кърмещи майки.

13904 12

Възможно ли е флуорография при кърмене. Дали е възможно да се направи рогент на зъб, бели дробове, други органи по време на лактемия. Дали рентгеновата диагностика е възможна с контрастно вещество. Рецензии и ефекти от флуорографията и рентгеновите лъчи за майката и бебето.