Прекратяване на кърменето

15551 12

Какви билки да спрете кърменето трябва да се вземат. Как да го направя правилно. Каква е техниката на поведението на майката с естествено, леко отлъчване. Билките като допълнително средство за потискане на кърменето.

91089 12

Как да приемате хапчета, за да спрете лактацията. Видове наркотици, ефективност, странични ефекти. Противопоказания за приемане, прегледи на експерти по кърменето за лекарствата "Бромокриптин", "Достинекс", "Берголак", "Агалати".

11517 12

Как да се намали кърменето на майчиното мляко с неговата свръхбаза. Какви средства могат да се използват: таблетки, градински чай, камфор масло. Как да се намали нивото на лактация с въвеждането на допълнителни храни, отлъчване от гърдите.

6977 12

Кога да планирате отлъчването на детето от кърменето. Как да го направите правилно, без да навредите на себе си и на бебето. Тактиката на действие от консултанти по кърмене за деца преди и след годината.

289623 12

Как изгоря майчината мляко, което провокира този процес. Колко дълго млякото изгаря след завършване на кърменето, колко повече ще изпъкне от гърдите. Симптоми и признаци на процеса, усещания, изгаряне от температурата, стрес.

62256 12

Има ли камфор маслото помогне да спрете лактацията. Как да го използвате правилно. Има ли противопоказания и странични ефекти. Характеристики на прилагането на камфор маслото за завършване на кърменето.