Къща и начин на живот

3389 12

Как да отбиете дете от биберон: постепенно или незабавно. Какво можете да направите, когато отбивате и какво не трябва да се допуска. Otkuchenie от зърното през деня и през нощта. "За" и "против" биберони: мнението на детски лекари и психолози.

1983 12

Как да отбиете детето от ръцете, без да причинявате вреда. Анализ на проблемите, които водят до прекомерна родителска грижа. Съвети кога и как да преподавате на детето да играе самостоятелно.

8572 12

Как да успокои новороденото, когато плаче, и какви проблеми поведението и състоянието на детето казва. Физиологични и психологически причини за плача. Как да успокоим детето с колики и преди лягане. Техниката на д-р Харви Карп.

3296 12

Деца и компютър: как да се възползвате от джаджите, без да навредите на вашето здраве. Компютърна зависимост. Организация на работното място, правила за безопасност и стандарти при работа с персонален компютър

2300 12

Как да учим дете да яде с лъжица независимо: деца от 6 месеца до 1,5 години и от 1,5 до 3 години. Как да вземем бебешките ястия. Това, което възпрепятства обучението, е често срещаните грешки на родителите.

71978 12

Могат ли бебетата да гледат телевизия: възможни последици и общи погрешни схващания. Влиянието на телевизията върху нервната система и развитието на речта на детето. Разумна алтернатива на телевизията.

12005 12

Привикване на детето към гърнето. Как да определите готовността му. Физиологията на процеса, избора на пот, начините на обучение. Опитът на чужди майки, различни педагогически подходи. Какво да направите, ако детето спре да седи на гърненцето.