ПредишенСледващото

Здравейте, pikabushniki и моята 22 прекрасен абонат!

Така че, да отговаря Коди. Този софтуер с отворен код, за да играе на филми, музика, телевизионни предавания, снимки, с подкрепата на много добавки, например, Youtube и Vevo музика.

Media Center Kodi удобно да гледат телевизия на всяко устройство

1. Изтеглете и инсталирайте Kodi следния линк:

Минималната версия на Android - 4.2. За други платформи връзки към официалния сайт на Коди.

Media Center Kodi удобно да гледат телевизия на всяко устройство

Важно: ако по някаква причина интерфейс на английски, не скърбят, и включва дръжка: System # X2192; Настройки # X2192; Addons # X2192; добре # X2192; Инсталиране от хранилището # X2192; Оформлението # X2192; Езици # X2192; руски # X2192; инсталирам # X2192; Да.

2. Включва Kodi TV функция. система # X2192; настройки # X2192; общ # X2192; Вкл. След като се появи съобщението, натиснете OK и изберете PVR IPTV Simple Client # X2192; Активиране. Или чрез системата # X2192; настройки # X2192; добавки # X2192; Моите добавки # X2192; PVR клиенти # X2192; PVR IPTV Simple Client # X2192; Активиране.

Media Center Kodi удобно да гледат телевизия на всяко устройство

3. Свържете плейлистата (нашия списък с канали), която ние ще погледнем. Там можете да изберете Configure. В подреждането посоча връзката от интернет или локална. Пътят към списъка за изпълнение и складови площи M3U.

Media Center Kodi удобно да гледат телевизия на всяко устройство

5. Рестартирайте Коди. Затворете всички прозорци, щракнете върху съответната икона в долния ляв ъгъл, Изход.

Media Center Kodi удобно да гледат телевизия на всяко устройство

6. Ако всичко е наред, а след това в горните и долните ъгли на постовете ще бъде изтегляне на програми и канали, както и в главната лента меню - нов елемент телевизия.

Media Center Kodi удобно да гледат телевизия на всяко устройство

Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!