ПредишенСледващото

Разглобяване на компютър е по-лесно, отколкото да се съберат отново. Първо приведе шаси предния панел на дънната платка.

  1. крушки и бутон за включване;
  2. USB изходи;
  3. изходи за аудио.

Нека разгледаме свързването на всеки от съставните групи на един пример за подробни инструкции и дънни платки снимки.

Не забравяйте! Компонентите са свързани последователно. Грешно свързване реда на елементите води до застой на предния панел.

Свързване на диоди и бутон за включване

PC случай съдържа малко крушка. Предният панел идентифицира натискане на бутона и светлините мигат по време на грешката в BIOS. Тази група от елементи е свързан отделно към дънната платка.

Как да се свържете слушалки с микрофон към вашия компютър подробни инструкции

Конектори са показани на фигура

Всички конектори са разпределени и свързани. Цветът показва частта, която се свързва към дънната платка. В зависимост от дънната платка, и тялото, имената на конекторите и пристанища могат да варират. Дешифрирането цветове Конектор:

  • Жълто - бутон захранващ конектор и аудио изходи;
  • Blue - LED индикация на режима на компютъра;
  • зелено - крушка посочване на ON / OFF състояние;
  • Червен - бутон захранващ кабел.

Съединител отнема един порт на устройствата на дънната платка. Порт за свързване на диоди и клавиша за захранване, разположен в долната част на дъската и се нарича панел. Името зависи от модела на дънната платка.

Как да се свържете слушалки с микрофон към вашия компютър подробни инструкции

Външен вид на съединителя е показано на фигурата

Име на съединителя определя съдбата си. Уверете се, че името може да се сравни с името на порта на дънната платка.

Потърсете тези пристанища конектор в долната част на дънната платка на компютъра. Те подписаха думи и F_USB1 F_USB2. Имайте предвид, че има повече от две пристанища. Редът на портове за връзка, в този случай, не играе никаква роля. USB конектори са едностранчиви. Това означава, че те може да се свърже само един правилен начин. Вие не може да се обърка.

След свързването на слушалките не работят? Опитайте се да се провери, проверете дали микрофона работи (контролни звукови говорители, микрофон -record панел). Опитайте слушалки с микрофон, свързан с компютър (зелен щепсел - микрофон, Pink - слушалки), а след това се тества на високоговорителя.

Слушалки компютърни игри имат сложна структура и не могат да работят поради несъвместимост на версиите на хардуерните компоненти.

Ако един от USB съединителите на компютъра използва технология, 3.0, намерете инструкциите в конектора на дънната платка и да се свържете правилно. Поради неправилни връзки често не работи правилно гейминг слушалки с микрофон. Трябва да се свържете с компютър, слушалки (слушалки с микрофон за вашия компютър), след като свържете конектора към правилния порт.

Конектори за аудио

Звукови елементи от предната част на компютъра реагират кратко повтарящи звук на проблеми в BIOS или на твърдия диск. Свързване с мрежата чрез безжична модем също е придружено от звуков сигнал в рамките на персонален компютър жилища. Някои модели дънни платки разделят порт за свързване на тези говорители.

Как да се свържете слушалки с микрофон към вашия компютър подробни инструкции

Свързани статии

Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!