ПредишенСледващото

Анкилостома - са паразитни червеи, известни като хелминти и предавани през почвата. Те живеят в тънките черва и са отговорни за болестта в световен мащаб. Когато изпражненията на заразени хора или животни излизат, яйцата се прехвърлят и натрупват по повърхността на земята, което води до заразяване на други хора. Яйцата зрели, от които се излюпват ларви и се развива във форма, която може лесно да проникне в кожата на човек или животно. Повечето хора и животни, заразени с анкилостома при ходене или лежи на замърсени почви. След анкилостома проникнат през кожата, те се движат в червата. Вие ще можете да се отървете от анкилостома с медикаменти.

редактиране стъпки

Edit Метод 1 от 2:
Защита от анкилостома

Как да се отървем от анкилостома

Как да се отървем от анкилостома

Носете обувки, за да се избегне засилването на замърсени почви, особено при пътуване в тропическите, субтропическите и развиващите се страни.

Как да се отървем от анкилостома

Как да се отървем от анкилостома

Направи си куче обезпаразитяване. Това е най-добрият начин за предотвратяване на анкилостома при хора и кучета.
  • Въпреки че е известен фактът, че анкилостома животни не води до появата на анкилостома при хора, може да се появи обрив. Обезпаразитяване може да предотврати развитието на обриви при хората.

Как да се отървем от анкилостома

Как да се отървем от анкилостома

Премахване на всички изпражнения, оставени от кучето с анкилостома. Почистете мястото, където кучето си defecates редовно.

Как да се отървем от анкилостома

Как да се отървем от анкилостома

Използвайте пресен чесън като антивирусно, антибактериално и противогъбично средство. Чесънът се използва понякога алтернативна медицина за лечение на паразити, като например анкилостома.

Edit Метод 2 на 2:
Да се ​​отървем от анкилостома

Как да се отървем от анкилостома

Как да се отървем от анкилостома

Отнасяйте анкилостома заразяване с медикаменти.
  • Мебендазол е обща противоглистно лекарство, което унищожава човешки паразити като Ancylostoma, Ascaris, трихуриди и вид нематод.
  • Albendazole е друга често срещана лекарства, които лекарите предписват за лечение на анкилостома. Анкилостоми е 100% лечимо. Ако не се лекува, може да предизвика сериозни проблеми, като анемия, особено в малки деца и възрастни хора.
  • Пирантел pomoat лекувани от ветеринарни лекари, като един от най-ефективните лекарства, което помага да се отървете от анкилостомите в домашни любимци. Това лекарство е безопасен, ефективен и се понася добре от домашни любимци, лекари предписват това, както и хора. Това лекарство парализира червеи, така че тялото може да се отървете от тях, естествено чрез екскременти.

редактиране Съвети

  • Има много малко признаци и симптоми на анкилостома, следователно, повече от 70 на сто от хората дори не знаят, че са заразени.
  • Бъдете внимателни, ако децата играят в открити пясъчници. Животните често използват пясък, за да се пречиствам.
  • ларви Анкилостоми могат да живеят в продължение на 4 седмици след излюпването на яйцата в почвата, на тревата, на цветята или други листата.
  • Анкилостома яйца изискват влажна почва, за да се излюпят. Позволете на вашия домашен любимец да се изхождат само на тези места, за които има слънчева светлина в продължение на най-малко 3 часа на ден.

редактиране Предупреждения

  • Знайте, че бебета, малки деца, бременни жени и хора, които са недохранени са изложени на по-голям риск, ако те са в контакт с анкилостома.
  • Лекарства, предназначени да се отърве от анкилостома, не може да се дава на деца на възраст под 2 години. Консултирайте се с вашия педиатър, за да получите мнението му като експерт и да получите препоръки.

Редактирайте което ви е нужно

Свързани статии

Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!