ПредишенСледващото

Много хора мечтаят за облекчение и силни крака, но те са трудно да се намери. Да, и на младите спортисти обикновено се фокусират върху обучението на горната част на тялото. Въпросът е как да се изпомпва нагоре краката в дома на един мъж и една жена, заинтересовани да ги най-малко.

И напразно, казвам ви. Смята се, че най-силни ръце с изпомпва торса направиха силно впечатление на дамите. Що се отнася до краката, те са представители на нежния пол обръщат внимание на последната. Това не е така.

Стремете се да се гарантира, че пропорциите на тялото са балансирани. Крака на влаковете се провалят, защото те трябва да се справят с натоварването, което увеличава както растежа на мускулна маса.

Според професионалните културисти, краката се нуждаят от интензивни натоварвания. Сила обучение се извършва след почивка. В този момент, тялото е готов да се зареди, а в много от мускулния гликоген. Такава ефективността на обучението.

 • Foot помпа упражнение заместник, промяна на броя на подходи. Стремете се, че всички на мускулите на краката, получени на товара.
 • Задължително част от обучението се счита за най-различни упражнения. Използване на програми за обучение на други хора не се препоръчва. Хората са различни, както и във всеки случай изисква индивидуален подход.
 • Клекове - основен културист упражнения, без които тя ще се помпа краката. Правейки дълбоки клекове с допълнителна тежест, изграждане на очертанията на краката ще приложи и форма.
 • По време на коремни преси с влошаване на товара се разпределя на краката, долната част на гърба и бедрата област. Ако не се стреми да увеличи размера на тези части на тялото, държи бара не е на раменете му, а по ръцете му пред гърдите. При това положение, задръжте баланс по-трудно, но талията и бедрата получава по-малко стрес в тези области ще забави растежа на мускулите.
 • Начинаещите се препоръчва за изпомпване на краката си веднъж седмично, като се редуват натоварване с различна интензивност. Не забравяйте, че правилното формулиране на краката - колената спасяване сигурност.
 • Поставете краката на ширината на раменете и краката леко се размножават един от друг. Тази ситуация увеличава ефективността на обучението и елиминира възможността да се получи неприятна контузия.
 • Нека мускулите на краката допълнителното натоварване. Преди следващите клек краката изпълнява люлки. Правейки това упражнение не е лесно. Но времето ще ви помогне да се справи с трудностите.

Краката са трудни за инфлация от, но никой не казва, че това не е възможно. Тренирайте тях задължително, ако това тяло помпа. Ако има слаби крака, те не поддържат теглото на завишени "труп".

Упражнения за мъже в страната

Колко прекрасно изглежда красива фигура мъжки. Жените едва ли късат от окото си. Не е изненадващо, че момчетата обръщат внимание на тялото тренировка и хранене. Те правят всичко, за да се отървете от външни фактори, плаши по-слабият пол.

Както показва практиката, за да направи тялото красив е лесно. Това отнема постоянство и желание. Това не означава непременно да отидете на фитнес, тъй като външен вид ще се промени и в домашни условия.

Обикновено мъжете се здрависват и натиснете. Въпреки това, мускулесто тяло не се вписва добре с тънки крака, както човек прилича на скакалец. Ето защо аз говоря за обучение на крака човек у дома.

Артистични гимнастички за тренажори не са необходими и оборудването. Те разклаща техните телета, като се използват телесно тегло.

Тя насърчава развитието на мускулна работа. Събуди се рано и използване появи период от време за сутрешно бягане. Първоначално, изберете една малка дистанция, увеличаване на натоварването с течение на времето. Спринт укрепва сърцето, подобрява издръжливостта и да направи красиви крака. Магазинът за спорт за закупуване съвети претегляне. Те помогне за увеличаване на натоварването, че краката са в класацията.

Упражнения за фитнеса

Мъжете се опитват да помпа горната част на тялото. Крака, те не обръщат внимание. Когато на торса и е под формата на облекчение, кракът изглежда скромен. Усилете краката дори и в салона не е лесно, особено в висок растеж. крака мускулите при високи мъже имат дълга сграда.

Всеки човек, който свети в раменете и торса могат да наваксат изоставането си. Така че резултатът е добър, ще се наложи да използвате цялостна програма за обучение.

Как бързо напомпване на краката и задните части на момичето у дома

Изграждане на тренировка на базата на съвети и упражнения, вие, дами, да се въведе краката си в ред. Всяко момиче знае, че мъжете обръщат внимание не само на лицето. Както показва практиката, привличане на внимание и фирмени задните части и стройните крака.

Ключът към успеха - правилното хранене, които допринасят за намаляване на телесните мазнини и мускулен растеж. Какво означава това?

 1. Изключване от диетата на брашно продукти и сладкиши. Сведете до минимум употребата на въглехидрати, които имат отрицателно въздействие върху фигурата.
 2. От торти, бисквити и сладкиши Препоръчвам се отрека. В замяна на изкушението да ядат зеленчуци, зърнени храни, които включват елда и овесени ядки, и плодове.
 3. Осигуряване на протеините в организма. Яжте сирене, месо. каша, зеленчукови салати, облечени със зехтин, плодове.

При използване на тези продукти в рамките на няколко седмици на организма да изразя своята благодарност.

Аз предлагам да се помисли за петте ефективните упражнения, които са подходящи за тренировка на крака у дома. Остава да се добави малко тичане, колоездене и скачане на въже, и резултатът е перфектен формула за красиви крака.

 • Скачането на хълма. За упражнение, да вземе една табуретка, която ще скочи от местата си. По-добре е, ако я закрепете на пода. Застанете пред стола и скочи върху него. Нека работата се извършва от задните части и краката. Препоръчайте 4 комплекта от по 10 повторения.
 • Клекове с скачане. Крака поставят на ширината на раменете и ръцете зад главата му пренавиват. Седни до коленете си под прав ъгъл. Прилагане на най-високото възможно скок. Достатъчно е да се четири групи десетина повторения.
 • Напади напред. Начална позиция - стоя прав, прав гръб и ръце на колана. Десния крак направят голяма крачка и седни да образуват прав ъгъл. След това се върнете в изходно положение и повторете с левия крак. На всеки крайник направи 3 серии по 10 повторения.
 • Сумо клекове. Крака широк организира чрез прилагане на крак вътре в предната част. Поставете ръце на колана и носи максимално дълбоко клякам. За нормална подготовка краката и задните части изпълняват четири групи от по 12 повторения.
 • Мъртво сцепление. Упражнение фокусирани върху упражняването на задните части и включва използването на гири. Във всяка ръка вземете по гира с краката си по-широки от ширината на раменете и леко наведете напред с коленете си изкриви. Задръжте обратно към хоризонтално положение се спуска бавно. Направете 4 комплекта 10 потъване.

Движение три пъти седмично у дома с помощта на горепосочените упражнения и съвети за да получите резултати бързо.

Между подходи непременно почивка за една минута, а паузите между упражненията не трябва да надвишават 3 минути.

Начинаещите културисти обръща голямо внимание на ръцете на люлка и пресата с надеждата за изграждане на мускули. Но, в повечето случаи, ръцете отказват да растат. Какво има? Това е, защото мускулната маса на ръцете не трябва да надвишава 15% от телесното тегло.

мускулите на краката - най-големите мускули на човешкото тяло. Ако размерът на мускулите на големите, така че тя получава голямо натоварване, което помага за производството на тестостерон. Хормон осигурява нормален растеж на мускулната тъкан. Ето защо, ако не върти краката си, другите мускули отслабват.

Човекът - същество характеризира с пропорционално тяло и двустранна симетрия. Тази цифра повишава шансовете за оцеляване. Съгласете очи мутант е по-трудно да се движат. Разклащането тялото му, се стремим към правилните пропорции. Ако рамото на печалба люлка, левия крак, без внимание, те ще спре да расте. Организмът е особено добре свършената до пропорциите на тялото се върне към нормалното.

Бицепс - малък мускул. Увеличаването на стойността от един см ще се увеличи общото тегло на 4 кг. Какво означава това? Постоянно обучение не е добър резултат ще даде ръце. Затова краката периодично се завъртат основни упражнения. Това е достатъчно за производството на тестостерон.

Свързани статии

Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!