23055 12

В група витамини за деца: роля в тялото, съдържание в храните, симптоми на липса. Витаминни комплекси за профилактика и лечение на заболявания. Форми за приготвяне на витамини от група В и дозировка.

32126 12

Витамин Е за деца. Храни, които съдържат витамин Е. Когато са необходими синтетични препарати: специфична липса на витамини и заболявания. Форми на освобождаване на препарати и характеристики на дозировката. Препоръки на специалисти.

16544 12

Витамин А за деца: колко полезна е, какви храни съдържа. Когато е необходима допълнителна "витаминизация". В каква форма и по кое време е по-добре да дадете витамин. Дозировка и възможни алергични реакции. Хипо- и хипервитаминоза A.

53093 12

Динамиката на физическото развитие на вашето бебе зависи от много фактори: наследственост, тип на тялото, правилно хранене. При какви отклонения трябва да се свържете с медицински специалист. Как да изберем най-добрите витамини за растежа на децата

36102 12

Витамин D за бебета: как да разпознаете недостатъка и как да го направите в тялото. Какво причинява липса на витамин. Прием на лекарства и предозиране. До каква възраст трябва да давате витамин D. Лекарите съветват.