Хранене до 1 година

32307 12

Как да изберем бебе формула за новородено. Какви продукти съществуват. Какво отличава качествената храна за бебето. Ами ако имаше затруднения. Характеристики на избора и въвеждането на сместа в храненето на детето.

52340 12

Кога да се въведе допълнително хранене със смесено хранене. Какви са неговите характеристики. С какви продукти е по-добре да започнете, как да коригирате количеството храна. Техниката за въвеждане на допълнителни храни за бебета, чиято диета съдържа мляко и смес.

38391 12

Кога да въведем първото допълващо хранене с изкуствено хранене. Какви храни са включени в диетата на детето и колко. Как правилно да се отхвърли сместа. Норми и техники за въвеждане на допълнителни храни на изкуствено бебе.

24189 12

Защо детето отказва да се храни. Какво трябва да направи майка в този случай. Какви продукти да предлагате и как да се насърчавате да ядете. Съвети на педиатри относно въвеждането на допълнително хранене на малкото момче.

10627 12

Какви са смесите от млечни продукти за новородени? В какви случаи педиатърът ги препоръчва в храни за кърмачета. Кои продукти са по-добри, как да ги избирате и да ги използвате. Практиката за използване на ферментирало мляко за деца до една година.

341760 12

Кои продукти включват допълнителната таблица за хранене на деца под една година. В какъв ред да влезете в тях. Каква е схемата за зеленчуци, зърнени храни, месо, риба. Подробен график за хранене на деца до една година с препоръки на педиатри.

34891 12

Кои храни трябва да включват допълващи храни за 7 месеца. Колко да им предложи бебето. Какво да направите, ако натрошената храна отказва напълно определени видове храни или от допълващи се храни. Препоръки за педиатри за бебета и малки деца при изкуствено хранене.

17182 12

Как правилно да се въведат допълващи храни. На каква възраст да предложите на децата продукти за възрастни, под каква форма и колко. Как да се предотвратят здравословни проблеми. Препоръки на СЗО, Ла Лече Лига и Националната програма за оптимизиране на храненето на деца в Руската федерация.

37494 12

Кога да въведете допълнително хранене по време на кърменето. Как да определите желанието на бебето. Какви продукти и от какви схеми дават. Правила и основни принципи за безопасното въвеждане на допълнителното хранене на детето по време на кърменето.

22330 12

Какви продукти и в какви количества да се включат в храненето за 8 месеца. Какви са особеностите на храненето на бебето при кърменето и изкуственото хранене. Независимо дали е необходимо да се спазват нормите и какво да се направи, ако бебето откаже да ги яде. Становището на педиатри и консултанти по HW.