Дванадесет години - възрастта понякога е доста сложна, тъй като това е само началото на преходния период. Това вече не е дете, но също не е възрастен човек. И тийнейджърите могат да бъдат доста уязвими, понякога упорити и впечатляващи. Какво да дадете момче в продължение на 12 години? Проблем със звездичка, но можете да го разрешите.

Въпреки факта, че е доста трудно да се хареса на тийнейджър на тази възраст, всеки има свое мнение и предпочитания. От това и можете да се надграждате. Някой мечтае за притурка "като всички останали", но някой ще хареса, напротив, уникална книга, игра или запомнящ се сувенир, който никой друг няма.

Възможно ли е да се дават играчки на тази възраст? Не само това е възможно, но и е необходимо. И като се има предвид, че съвременните игри са технологично напреднали, те също се играят с удоволствие от възрастните. Въпреки очевидната конкурентоспособност на пазара на модерни игри и развлекателни програми, трябва да се има предвид, че това е най-простото решение. Но колко наистина трябва да дадете такъв подарък на дете? В края на краищата, за рождения ден на децата, които чакат чудо и изпълнение на ценени желания, особено от родителите.

Какво да дадете момче в продължение на 12 години: идеи на повърхността

Не знаете какво да дадете на сина си в продължение на 12 години? Първо, попитайте детето какво иска да получи. И ако искате да изненадате, попитайте приятелите си: децата често обсъждат "списъци с желания".

Но какво, ако детето не знае какво иска? Тогава остава да разчитате на въображението си. Родителите, разбира се, са по-лесни - знаят какво е любимото дете, какво се грижи и за какво мечтае. Но ако трябва да купите подарък, например от кръстник, тогава ще трябва да полагате усилия, да изучавате тематичните форуми и да търсите информация за хобитата на съвременната младеж.

Облекло и аксесоари

Модерните момчета обичат да се обличат стилно и красиво. За да се моля на 12-годишен мъж може да бъде добро качество ново нещо.

 • Неща с отпечатъци. Тениски, пайети или блузи с изображение на любими герои от сериали или карикатури. Може би детето обича някаква музикална група, а след това нейният образ върху дрехите за вентилатора е един от най-добрите подаръци. Момчета на тази възраст няма да се откажат и дрехи в стила на военните.
 • Дънки. Ако те са модерен стил и все още седи добре, така че те обикновено нямат цена.
 • Маратонки. Това е нещо, което винаги е полезно. И марковите ортопедични маратонки са не само красиви, но и полезни за здравето на детето.
 • Парфюм. Не, не твърде рано! Просто право да се въведе малък мъж с добър аромат и свикнал с факта, че човек трябва да мирише вкусно. Винаги.
 • Часовници. Механични, водоустойчиви, командни или електронни, регистрирани или направени под формата на животно. Часовникът като подарък на момче от 12 години е достоен.
Представянето е раница. Това е полезно за детето не само за училище, но и за пътувания извън града. Изберете ярък брандиран продукт - това ще продължи дълго време, не разваляйте стойката и разпределете един човек в тълпата.

Момче с момиче, което държи цветя в ръце

Gadgets

На 12-годишна възраст детето е очаровано от джаджи, затова в този списък абсолютно всички варианти са ненадмината. Вярно е, че има минус - цената. В зависимост от производителя и функционалната, цената може да бъде десетки хиляди. Следваща - най-популярните опции.

 • Телефонен номер. Днес вероятно всеки 12-годишен има мобилен телефон. Малцина обаче ще го опресняват, защото нови неща се появяват почти всяка седмица.
 • Tablet. Притурка, която никога не е излишна. Тя е малка и, за разлика от компютъра, едно дете може да го вземе навсякъде с него.
 • Лаптоп. Лека и преносима версия на стационарен компютър, която ще позволи на детето да бъде мобилно в училище и забавление, без да е свързано с работното място.
 • Интелигентен часовник. Вграденият в тях компютър ще помогне на детето да се чувства като супергерой или шпионин. Представете си, защото с тази притурка можете да говорите, да правите снимки и видеоклипове, да правите стъпки и да импулсирате - броят на функциите е впечатляващ! Колкото по-скъп е моделът, толкова по-голям е потенциалът.
 • E-книга. Добро нещо, което ще помогне на детето и ще се подготви за уроци и просто ще прекарате приятно вечерно четене. Ако детето обича да чете - дарът ще бъде много добре дошъл.
Помислете за такъв вариант като префикс. Както момчетата, така и възрастните мъже са фанатични за компютърните игри. Новата конзола е приятен и запомнящ се подарък за детето, който ще угоди на баща си.

спорт

Умерените спортове все още не са навредили на никого. По-скоро, напротив, физическите упражнения помагат да останем тонизирани и да поддържаме здравето си. Дори ако детето не участва в спортната секция, следните варианти на подаръците ще бъдат напълно подходящи.

 • Спортен ъгъл. Шведската стена с всички необходими аксесоари със сигурност ще зарадва и ще вдъхнови активното дете. Има опции както за домашно, така и за външно ползване.
 • Ролки. Тук можете също да включите скейтбордове и ролери-сърфисти - изберете "движещ се" подарък въз основа на това, което детето ще хареса.
 • Велосипедът. Мечтата на всяко момче е ненужно тук.
 • Бокс комплект. Това е далеч от факта, че набор от круши и ръкавици ще направи нов Мохамед Али от детето, но той определено ще добави доверие.
 • Ракети. За тенис на маса или голям тенис, бадминтон. Отличен повод да прекарате времето си на чист въздух не само на детето, но и на родителите си, да играете и да се състезавате в умения.
Gyroskouter е модно нещо. От същата серия: sigvei, gyroboard, gyroskutter, monokoleso. Само идеален подарък за 12-годишно момче. Единственият отрицателен - скъп не всеки може да си позволи. Но ако парите не играят специална роля, такъв подарък няма да остане незабелязан.

IPhone в ръка

Време е да играя

12-годишна възраст е една възраст, която съчетава идеално любовта на играчките и по-възрастните хобита. Това отваря за възрастни почти неограничени възможности при избора на презентация на детето: опциите са "на всеки портфейл".

 • Бизнес развлечения. Игри, свързани с развитието на бизнеса, помагат на детето да се ориентира в съвременния живот. Монополист, управление, икономист, бизнес, стратегия - изберете каквото и да е.
 • Конструкторът. Представени са магнитни, електрически, метални, пластмасови опции за всеки вкус и цвят. Популярните лего дизайнери и техните аналози освобождават моделите 12+ и дори 16+ - много сложни в монтажа, но интересни и необичайни.
 • Радио-контролиран модел. Кола, самолет, лодка, резервоар - добър модел на играчка на радиоуправлението не е евтин, но е издръжлив и може да покаже истински майсторски клас, изпреварващ дори истинска кола.
 • Quadrocopter. Дрънкалка, която не само лети, но и отнема всичко от птичи поглед - от такава играчка, не само от детето, но цялото семейство ще се радва. Той също е на радио, но се смята за по-напреднал вариант. Препоръчва се да се движи под наблюдението на възрастни.
 • Домашен любимец. Детето иска кученце или коте? Купете му електронен динозавър, робокоп или електрическа брава. Нека докаже, че е способен да се грижи за домашен любимец. В крайна сметка тези играчки са като живи същества.

Момчето прави снимки

Подкрепяме рождения ден на рождения ден

Децата са естествени ентусиасти, а на 12-годишна възраст много от тях вече имат хоби, на което отделят цялото си свободно време. Някой прави музика или снимки и някой събира календари или печати. Отнасяйте хобито си с уважение.

 • Документ. Такъв подарък може да направи без и евтино. Например - нова марка, диск, икона или книга от поредицата със сигурност ще зарадва младия колекционер.
 • Инструментът. За детско-музиканта най-важното е, че неговият инструмент е в ред. Може би синът се нуждае от нови струни за китара или барабани.
 • Майсторски клас. За творческо дете всяка възможност да научите нещо ново, какво можете да направите със собствените си ръце, е много по-важна от материалните ползи. Може би синът отдавна мечтаеше да опита нещо, но се страхуваше, че няма да работи? Нека детето покаже на професионалистите как да го направят.
 • Камерата. Дали детето обича да прави снимки? Така че, е време той да си купи собствена камера - нека направи добри снимки и да участва в състезания. За първия вариант бюджетните слотове с допълнителни капаци и удароустойчива повърхност ще направят.
 • На животните. 12 години е възрастта, когато детето вече не се страхува да се довери на грижите на нашите по-малки братя. В зависимост от предпочитанията и възможностите, можете да дадете риба или папагал, котка, куче или дори игуана.
Добър подарък ще бъде телескоп. Какво може да е по-интересно, отколкото да гледаш звездното небе? Много от нас в детството си мечтаеха да станат космонавти и да завладеят галактиките. Дали мечтите на момчетата се променят оттогава насам?

Импресии - подарък "завинаги"

Притурката може да се загуби и играчката да се счупи. Това не означава, че не трябва да ги давате, но има и подарък от категорията "завинаги" - нови впечатления и ярки емоции.

 • Билети. Вземете детето на концерт на любимата ви група, на театър или на футбол. Истинското присъствие на подобни събития се запазва за дълго време.
 • Разходка. И не само разходка, а на коне, понита. Уверете се, че седейки на кон, детето ще види всичко съвсем различно, в различен цвят. Друг неоспорим плюс е предимството предимно за опорно-двигателния апарат и общия тон като цяло.
 • Полетът. На парапланера, на балон, на въздуха - днес има много възможности да покаже на детето какво е небето. Внимателно изберете компания, която организира такива събития - те трябва да имат положителна репутация и обратна връзка.
 • Пътуването. Какво може да е по-интересно, отколкото да отидете на неизвестно разстояние - нов град или дори страна? 12 години е възрастта, когато детето може да оцени промяната в ситуацията.
 • Воден парк. Кой не обича да се забавлява, разпръсквайки се във водата и оставяйки слайдовете в басейна? И ако това е подарък за Нова година за момче на 12-годишна възраст, тогава настроението от лятното забавление през зимата няма да остави никой от участниците в този процес дълго време.
 • Центърът за развлечения. Игралните центрове отдавна престават да бъдат обителта на предучилищните деца. Днес те са еднакво изчислени за възрастни. Особено за 12-годишните има quest стаи, лабиринти, игрални автомати и много други. Събрани от приятелска компания, можете да изберете правилния вариант или да участвате във всички представени.

Деца на рожден ден

Забавни опции

Днес е трудно да излезе нещо, което не може да се купи в магазин или в интернет. Ако искате да изненадате детето, като направите необичаен и запомнящ се подарък, всичко е ограничено само от въображението и наличието на време за търсене.

 • Устройството. Децата имат слабост за памучни бонбони и пуканки, така че защо да не дадете на детето възможност да направи сами добри неща? Модерните машини се характеризират с ергономичност и лекота на използване, а цените за малки модели са доста демократични.
 • 3D дръжка. Удивително устройство, което ще ви позволи да създавате триизмерни обекти точно във въздуха. Писалката е лесна за употреба и пише с помощта на разтопена пластмаса.
 • Piggy Bank ATM. Е, кой от нас не мечтае да притежавате собствената си банкомат вкъщи? Не е трудно да осъществите мечта, е необходимо само да зареждате банкомата сами - спестявайки джобни пари или получаване на бонуси от по-старото поколение.
 • Будилник. Модерните модели знаят как да избягат и да отлетят от собственика си, да ги накарат да стрелят и да хвърлят баскетболни топки - като цяло се събужда, детето просто не може да заспи отново, което означава, че той няма да ходи на училище.
 • Ферма. Фермата на мравките ще помогне на детето да гледа на тези малки работници по различен начин. Ревютата казват, че гледането на създаването на мрачната империя е не само интересна, но и информативна.
Можете да разгледате опцията за закупуване на камера за действие за детето. Това премахва всичко - просто го фиксирайте върху каската, велосипедната рамка или само на главата със специална гумена лента. Благодарение на този подарък детето ще може да оттегли първия си филм или да започне блог.

За да се моля младото поколение е трудно, но реално. Ако подарък за момче от 12 години се прави с душа, то няма да остане незабелязано. Не забравяйте, че сладкото дете е доволно от вкусна и красива торта, както и от социален и общителен човек, който да призове приятели. За мнозина това ще бъде най-добрият подарък.

Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!
Прочетете също
54027 12 Подарък за момиче от 12 години: подгответе изненади за модата и интелигентността на жените 31036 12 Подарък за момче от 8 години: изненади за умни мъже, спортисти, творчески личности и не само 21464 12 Подарък за момиче от 10 години: изпълняваме мечтите на малки принцеси