Момичетата-ученички обожават рождения си ден. Мислите започват да отпразнуват името на деня преди обичайната дата, да обмислят дните и да живеят в очакване на подаръци. Но за рождените дни на празника има много въпроси и преживявания. Как да отпразнуваме едно радостно събитие? Какво да дадеш на момиче в продължение на 8 години? Искам да се моля?

Смешно бебе с парцал пухкава коса се разрасна. Тя се превърна в асистентка на майка си и сериозна ученичка. Да се ​​моля на момичето от втората класа? Този въпрос, понякога дори родителите, които знаят бебето си от люлката, застават. И какво да кажем за роднини и приятели? Да избереш подарък, който младата дама ще хареса и която ще хареса на възрастните, е важно да обмислиш няколко важни моменти.

Подаръци за момиче в продължение на 8 години: 3 съвета

Недвусмислен отговор на въпроса за най-добрия подарък за момиче не е и не може да бъде. Но осемгодишната дама вече има своите предпочитания, интереси, хобита, които ще станат улики. Така че, ако искате да изненадате момиче, помислете за следните три точки.

 1. Анализирайте героя. Обикновено, когато говорим за момичета, веднага се появява малка принцеса, която просто е необходимо да бъде заобиколена от вълни, пеперуди, ангели. Това е един от стереотипите. Всъщност всички момичета са различни. Някои наистина напомнят приказни принцеси. Други - злонамерени тийзъри, които по никакъв начин не са по-лоши от техните връстници-момчета. Сред момичетата има сладки познати интелектуалци, домакини, творчески лица или истински иглолистни жени. Следователно дарът за 8-годишно момиче трябва да бъде избран, като се вземат предвид характера и хобитата му.
 2. Проучете ситуацията. Осемгодишните момичета вече са добре наясно, че обичаят ден се приближава, когато всички мечти могат да бъдат изпълнени. Ето защо внимателните родители няма да бъдат трудно да се научат от момичето за нейните желания. Разбира се, че не е необходимо да си зададем въпроса по челото: "Какво искаш да дам" Може би тя ще се обърне внимание на рекламите, които "купил Maschke от втория етаж", или се оплакват, че всички момичета в класа вече имат таблети.
 3. Помнете емоциите. Да изненадаш момичето, на което вече всичко е на практика? Представете си емоции и впечатления, за които момичето ще помни дълго и потрепващо разказва на приятелите си. Между другото, желателно е да заснемете всичко в снимката. И е още по-добре да поканите приятелките на момичетата да споделят с нея радостта от празненството. Също така се избира нематериален подарък в зависимост от хобита и характера на характера на момичето. Това може да бъде походи в аквапарк, зоологическа градина или необичаен фотосесия.
Ако дарът не е избран за вашето момиче, а за племенницата, дъщерята или дъщерята на дъщерята, тогава определено трябва да се консултирате с родителите на рождения ден. Важно е да разберете какви неща и играчки вече съществуват и какви други поканени ще дадат. В края на краищата, две еднакви кукли като подарък могат лесно да развалят настроението и празника.

Подаръци по сърце и характер

Отиди изберете дар за осемгодишно момиче, подготвено и коригирано. Дъщерята иска ли скейт или нова рокля? Купете ги точно и не губете бдителността си, като сте в магазин, където има много други ярки и полезни неща от вашата гледна точка.

Момичето има своите собствени възгледи, тя има собствен стил. Ето защо, изненада, избрана за вашия вкус, не винаги удовлетворява рождения ден. Какво можете да предложите на момичето? Следва - преглед на популярните варианти на подаръци, в зависимост от характера на детето.

Малка принцеса в синя рокля е подредена с голяма книга сред розите

За изисканата принцеса

Такова момиче обожава красиви клипове за коса, лъкове, рокли. Тя може да наблюдава съкровищата на майките за часове, периодично прилагайки обеци към слушалките си, възхищавайки се от пръстените. Момичето на принцесата винаги се стреми да изглежда неустоимо и в осемте си години вече знае много за модата. В стаята си, почетно място е заета от кукли, меки играчки. Можете да изберете такава красота от следните опции.

 • Модни неща. Едно момиче, което много обича да се облича, ще дойде до неописуема наслада от новите модни неща. Но вземете дрехи за младата дама, която вече е формирала своя вкус, е доста трудна. Затова, за да не се хванете, дайте на момичето сертификат за закупуване на неща в магазина.
 • Дънки за момичета. Рафинирано момиче ще се радва да получи от приятелката на майка си модерно покритие или нежно окачване за нейната мобилна, елегантна ковчег, в която можете да съхранявате бижута. Тя определено ще хареса очарователни стикери или фотоалбум. Треперещо момичето ще се позове на проектора "Starry sky", който ще украси тавана на спалнята с блестящи звезди и ще позволи на момичето да се чувства като спътник на Питър Пен.
 • Красива бижутерия и аксесоари. Малката мода е представена с елегантни детски орнаменти. Например, комплект, който включва окачване, пръстен, гривна, обеци или клипове (уточнете дали ушите са пробити). Добър вариант - ясна чанта, модерен чадър, кожени слушалки, стилна шапка, цветни гумени ботуши.
 • Нова играчка. Въпреки факта, че момичето се смята за възрастен, тя ентусиазирано играе с кукли или поставя меките си играчки на масата на децата. Обърнете внимание на интерактивните кукли, които трябва да се хранят, затварят и прикриват.
 • Детска козметика. Осемгодишното момиче се интересува от козметиката. Ето защо можете да разгледате такива опции: шампоани, необичайни балончета за вана. Производителите са разработили цяла серия детска козметика, включително червило, сенки, парфюми и лакове. Всички тези инструменти са тествани и се считат за безопасни за растежа организъм.
Ако е отделен малък бюджет за закупуване на дар, тогава е възможно да се моля на момичето с "Личен дневник". Такива книги-албуми са евтини. Но за младите дами те са много важни. В края на краищата дневникът "разказва" всички най-ценни тайни и тайни.

Къдраво момиче със скейтборд

За едно независимо момиче

Момичешки дрънкулки и бижута ще донесат радост на романтичен човек. Но едно енергично малко момиче, рис, което е само приятели с малки момчета, няма да се радва на всички тези "мършавост". Това момиче предпочита удобни джинси и няма значение, че те се разкъсват малко. И тениски, които не ограничават движението и бейзболните шапки, които го правят "собствен" сред момчетата. Какъв подарък трябва да избера за момиче на 8-годишна възраст, което има такъв независим характер? Момичето-джудже ще оцени такива идеи.

 • Спортно оборудване. Ролки и скейтборд - само за активна момичешка. Особено, ако в допълнение към основния подарък тя ще получи подложки за коляното, бронели и шлем. Едно спортно момиче ще бъде зарадвано с велосипед, кънки или стръмен скутер.
 • Очарователни дизайнери. Независими злодейчии с удоволствие изграждат цели градове или замъци. И ако попитате дали ви харесва момичето "Лего", тогава ясно ще посочи коя серия събира и какво й липсва за пълната колекция. След като открихте този момент, можете лесно да определите какъв подарък да направите в бъдеще на момиче на 8-годишна възраст, например на Нова година, на 8 март.
 • Спортен ъгъл. Ако къщата все още не е оборудвана с място, където млад атлет може да практикува акробатика, тогава е време да се замислим. Преместването на детето ще бъде щастливо както на шведската стена, така и на обичайния хоризонтален бар. Надуваем басейн, разположен в двора на вилата, ще предизвика вълнение от положителни емоции. Вярно е, че родителите трябва да разберат, че след като са оборудвали зона за спорт, те ще виждат все повече в дома си цялото семейство на домашни деца.
 • Преместване на игри. Неспокойно дете ще бъде зарадвано с бейзболна бухалка, въже, топка, набор от "дартс", ракети за тенис, табелка "Frisbee", скачащо въже. Играта "Twister" ще изглежда интересно за бебето. Интересно решение за мобилна млада дама ще бъде танцова мат, която може да бъде свързана с телевизор или компютър.
Подкрепете страстта на момичето, особено ако посещава части, спортна чанта, модерни маратонки. Ако даден подарък е избран за млад плувец, тогава тя ще трябва да вкуси нов бански, шапка или халат. А фигулният скейтър ще бъде доволен от удобния и светъл тренировъчен костюм.

Едно момиче с очила със смешни боксове

За интелигентното - знание - всичко

Какво да дадеш дъщеря в продължение на 8 години, която едва се научи да говори, просто покри родителите си с въпроси. Тя се интересува от всичко. Тя перфектно учи, участва в олимпиадите, чете много и се радва. Детето се отличава от логическите настроения на връстниците и желанието да бъдат успешни. Можете да се моля това бебе с такива подаръци.

 • Компютърна технология. Тези деца могат да оценят "натрупания" лаптоп или таблетка, получени от родителите. И повярвайте ми, дори ако едно момиче започне да играе игри и да не използва компютър, за да учи програмиране, тогава изборът ще попадне върху логиката или стратегията, която е необходима за пълноценното използване на главата.
 • Интелектуални игри. Детски компютри, позволяващи по време на играта да развива логика, да тренира паметта и вниманието, като чудо дете-момиче. Цветни енциклопедии за пространство, животни, пътувания, динозаври са също ваш избор.
 • Изследователски комплекти. Интелигентно момиче ще оцени комплектите за изследвания и експерименти в областта на химията, физиката, парфюмерията. Всезнаещото момиче няма да остане безразлично към телескопа, микроскопа.
 • Настолни игри. Момичето ще се зарадва с игри на маса. Такива комплекти, които могат да се играят от цялото семейство, не само развиват внимание, постоянство и мислене, но и максимално привличат родителите и децата заедно. И това е важно да не забравяме, защото преходната епоха не е далеч.
За да се моля момичето интелектуалец за рожден ден може безжични слушалки или мишка. Една книга също е подходяща. И също така и сглобяема къща-конструктор 3D, която трябва да бъде нарязана и залепена сама.

Малко готвач изсипва тестото в мухъл

За творческа, романтична природа

Какво да дадеш на момиче, ако не принадлежи към броя на омнибусите и не прилича на злокобен момче, а обхватът на интересите му не включва модните тенденции. Такива дами, както показват ревютата, като творчески подаръци, предмети за бродиране. Ето четири варианта на подаръци, които развиват креативни наклонности.

 1. Кулинарни устройства. Ако момичето доброволно помага в кухнята, знае как да готви някои ястия и се интересува от кулинарни програми, тогава вероятно семейството ще стане велик готвач. Тя ще хареса порцеланов комплект, който можете да поставите в стаята си и да го получите, когато вашите приятели идват. Насладете се на цветна готварска книга за деца. Момичето ще се задоволи със собствения си смесител, миксер или сокоизстисквачка. Но тъй като са купили такъв подарък, родителите трябва да се подготвят: те ще бъдат принудени да пият коктейли или сок от дъщерно производство.
 2. Комплекти за бродиране. Момиче може да се интересува от набор за бродерия, плетене или шиене. И също така и машини за тъкане на бижута, комплекти за производство на сапун, бельо.
 3. Музикални или артистични аксесоари. Младият певец ще бъде доволен от музикалния килим, играч. Ами "дойдете" на дискове с любимите си артисти. Музикантът ще оцени оригиналния случай за цигулка или за ново покритие за бандура. Хубаво е да нарисувате любовник от кръстче, истинско платно и бои. Такива адаптации не са евтини, но ще бъдат "уау".
 4. Жив подарък. Осемгодишните момичета наистина искат да се грижат за някого. Ето защо, ако сте готови да поемате рискове и да разрешите жилищни условия, вземете коте или кученце за дъщеря си. Можете да организирате малка дневна зона с хамстер. Или може би има място за папагал или чинчила в къщата. Без значение какъв домашен любимец давате, дори плуването в аквариум с риба или бавна костенурка ще направи дъщеря ви по-отговорна и щастлива.
За творчески момичета на тази възраст, емоциите са важни. Воден парк, атракции ... Страхотна идея, ако сезонът позволява, отидете на къмпинг. Любител на животни може да бъде отведен в голяма зоологическа градина, за предпочитане в друг град. Една млада игла ще пожелае да посети майсторска класа на сапун или декупаж.

3 неща, които дъщеря ми ще запази завинаги

Колко модерни и шикозни неща дъщеря ви не е имала, със специална топлина, тя все още ще се отнася към тези предмети, които родителите са създали за нея от собствените си ръце. Такива подаръци се пазят внимателно и често се наслеждават. На осем години момичето вече осъзнава стойността на духовната комуникация. Ето три варианта, които могат да бъдат приложени от майка, баща или баби и дядовци.

 1. Домашна играчка. Свързаният заек веднага ще натисне всички останали играчки на рафта. Мечка или любов совенок от филц може да се превърне в истински късмет сексапил.
 2. Издълбана ковчег. Ковчегът, изрязан от татко, става най-надеждният кеш. Такъв подарък може в крайна сметка да придобие статута на семейно наследство. И с възрастта, сегашната момиче на рождения ден ще даде ковчега на внучката си.
 3. Необичайна рокля. Тя може да бъде пришита или вързана. Като опция - правете необичайна бродерия върху готовия продукт. Това облекло ще стане "гвоздей" в гардероба на младия мода. Момичето ще го носи, докато не стане малко. След това внимателно се скрива в килера, за да се наслаждава и да се възхищава периодично.

Не забравяйте, че всички деца са различни и универсални съвети, които изборът на дар за 8-годишно момиче просто не съществуват. Започнете от хобита, характерни особености на младата дама. Но избягвайте да давате подаръци по възраст. Нека детето не бърза да порасне, нека да играе. Чрез играта момичето расте духовно, интелектуално. Това веднъж е написано от великия педагог-новатор Василий Сухомлински: "Играта е огромен ярък прозорец, чрез който се влива живак поток от идеи, концепции за околния свят в духовния свят на детето. Играта е искра, която предизвиква искрица любознателност и любопитство. "

Щастлива майка с дъщеря си

"И нямаше ограничение за щастието!": Преглед на успешни подаръци за осмия рожден ден на момичетата

Сега голям избор от детска козметика. Всяко момиче в душата е принцеса и иска да бъде възрастен. Най-малко моите внучки и дъщеря са много щастливи, когато им се даде козметика. И децата обичат да имат много подаръци, дори малки, но само една огромна кукла или друга играчка. Дайте добра книга, например, има книги специално за момичета, има щастие, как да се държат и т.н.

Shangule, http://mp3frog.ru/detki/210625984

И ние дадохме на дъщеря ни в продължение на 8 години детски микроскоп. В света на децата около 2 тона. стр. си струва. Задоволството не беше ограничено.

гост, http://www.woman.ru/kids/medley5/thread/4011795/2/

Спомням си, че дадох моята раничка младеж. Cool подарък. Избрахме заедно цвят и текстура. Харесваше кафявото, крокодила, с шипове. Тя дори отиде на училище с него, защото е лека, а не марширувана.

HelenKan, http://www.woman.ru/kids/medley5/thread/4011795/2/

Добър и полезен подарък може да бъде комплект за бродерия. Поръчах моето племе в онлайн бродерия и тя беше много доволна.

Светлана, http://www.woman.ru/kids/medley5/thread/4011795/2/

Дъщеря ми също беше само на 8. И ние дълго размишляваме върху дара. В крайна сметка, повечето от всички емоции, причинени, не вярвам, оцветяване Уинкс. Тя ги вентилира. Отпечатах го от Ineta, направих ламиниран капак. И за щастие нямаше ограничение!

звездообразна есетра, https://www.u-mama.ru/forum/kids/schoolboy/121357/index.html#mid_2814628

Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!
Прочетете също
54025 12 Подарък за момиче от 12 години: подгответе изненади за модата и интелигентността на жените 49280 12 Подарък за момче от 12 години: празник във въздуха, на кон или в друга страна 31032 12 Подарък за момче от 8 години: изненади за умни мъже, спортисти, творчески личности и не само