Изборът на презентация за дете винаги е труден въпрос. Задачата става по-сложна, ако трябва да вземете подарък за 11-годишно момиче. От една страна, момичето за рожден ден все още е малко, а от друга - тя е на прага на юношеството. Какво да дадете на момиче в продължение на 11 години, за да сте сигурни, че моля? Изберете изненада, като имате предвид възрастта и интересите на детето, но не забравяйте да свържете фантазията.

От изобилието от стоки в съвременните магазини се очертават очи. Избирайки подарък за тийнейджърка, първо определете бюджета. Дори и с ограничени финансови възможности, можете да намерите интересни опции, които ще задоволят рождения ден. На тази възраст детето все още не мисли в материални категории: за него са важни емоциите, които носи дарът. В същото време момичето вече забелязва тенденциите и не иска да изостава от връстници. От това и започнете.

4 съвета за поканени гости

По-лесно е родителите да избират подарък за дете, отколкото за хора "отвън". Особено, ако баща и майка бяха внимателни. Обикновено едно дете изказва желанията си за рожден ден. Разбира се, това не винаги е така. Все пак, за да разберете какво иска дъщерята, е възможно в ежедневните разговори. Натиснете върху идеята може произволна фраза или споменаване на някаква приятелка нещо. Ако родителите са в състояние да слушат детето, а след това вземете настоящето няма да е трудно. Но какво трябва да направят поканените гости? Слушайте четири полезни съвета.

 1. Обърнете се към родителите си. Попитай хората, които са най-близо до момичето за рожден ден, отколкото можеш да харесаш. Ако се срамувате във финансирането, е по-добре да изразите сумата, която възнамерявате да похарчите за подарък. Измислих оригиналната идея - обадете се на майката на момичето. Вероятно тази идея вече е стигнала до главата на някого или такова нещо вече има дете.
 2. Посъветвайте се с автора на празника. Това е най-добрият начин да се досетите с настоящето. За да запазите поне някои интриги, помолете момичето да назове няколко опции. Друго нещо е, че момичето за рожден ден може да бъде срамежлив и да не споделя мечтите си. Единственият изход е да разбереш неразбиращо в разговора.
 3. Вземете под внимание интересите. Винаги давайте подаръци в светлината на хобита на детето. Глупаво е да представите книга на момиче, което не обича да чете. Такъв подарък няма да угоди на виновника на празника и в крайна сметка ще остане на рафта.
 4. Запомни си себе си в тази възраст. Тя винаги помага да се вземе решение за подарък. Изберете между полезна, от гледна точка на възрастен човек, подарък и нещо популярно сред тийнейджърите "нещо"? Ще бъдете ли щастливи в тази епоха на "полезност"? Това е същото. Изборът е очевиден.
Ако дъщеря ви е поканена на нейната 11-годишна приятелка, изберете подарък заедно. Слушай мнението на дъщерята: сигурно знае, че би искала да получи виновника на празника от приятеля си. Изненадата не трябва да бъде скъпа: интересна книга, оригинален бележник, стилна козметична чанта, бижутерия.

Какво да се даде на момичето в продължение на 11 години: ние сме доволни от младата мода

На 11-годишните момичета наистина искат да се появят възрастни. Те започват да обръщат внимание на външния им вид, внимавайте за модата. Поглеждайки майка си или по-голямата си сестра, момичето се научава да се облича стилно, да боядисва, да се грижи за себе си. Знаехте ли момичето за рождения ден в това описание? В магазините можете да намерите много стоки, които ще задоволят младата мода.

 • декорация. Обици, висулки, гривни - всичко това може да предизвика удоволствие на момичето. Като държи кутия с украшение в ръцете си, момичето ще се почувства като възрастен. Като подарък, сребърни бижута, стилни бижута. Златни бижута, които дават на детето, не си заслужават, с изключение на това, че това са обеци от кръстницата, баба, майката.
 • Стилна чанта. На 11-годишни момичета, като истински дами, вярват, че много чанти не съществуват. Младият мода ще бъде доволен от стилната принадлежност. Не забравяйте обаче, че е лесно да се загубиш с този подарък: трябва да знаеш точно каква чанта искаш да носиш знаменитост или да знаеш за тийнейджърската мода.
 • козметика. Всяко момиче на 11 години иска да бъде красиво. И какво помага да се чувствате привлекателни? Разбира се, козметика! Когато избирате козметика, обърнете внимание на състава. Потърсете специални линии, ориентирани към тази възраст. Ако червилото е хигиенично с плодов мирис, ако блясъкът е колкото е възможно по-ярък, ако парфюмът е нещо с лек аромат. Комплект от продукти може да бъде представен в оригиналната козметична чанта. Не забравяйте, че козметиката за възрастни е неподходящ подарък.
Облекло и обувки 11-годишно момиче трябва да се дава, само ако самата тя иска нещо конкретно: например маркови маратонки. В противен случай настроението на рождения ден ще бъде разочаровано: подрастващите се срамуват от гардероба си и най-често не възприемат дрехите и обувките като подарък.

Спринг-борба на две момичета

Изненадващо, непрозирано

Когато избирате подарък, винаги помислете за темперамента на детето. Какво да даде дъщеря си за 11 години, ако се притеснява? Дайте какво ще му помогне да изхвърлите енергията.

 • Велосипеди, ролери, кънки. От един от тези подаръци, виновникът на празника, който обича активното забавление, със сигурност ще бъде удовлетворен. И с каква гордост тя ще покаже подарък на приятели в двора! Основното нещо е да не давате нещо, което вече съществува. Но за да избегнете това е просто: консултирайте се с родителите си.
 • Спортно оборудване. Със сигурност фъджето се занимава със спорт. Млад състезател винаги ще се радва да актуализира "оборудването". Тук всичко е просто: разберете какъв вид спорт е момичето за рожден ден и от какво се нуждае. Ако имате намерение да зарадвате нова форма за класове - не губете с размера.
 • Спортни "малки неща". Топката, въжето, бадминтонът - всичко това може да направи забавлението на момичето по-интересно. Не избирайте тривиалните опции, все още е подарък. Има прескачащи въжета с брояч на скокове на дръжката, светещи топки и други интересни "подобрения" на познати обекти.
Изберете "спортни" подаръци за сезона. Малко вероятно е рожденото момиче да бъде доволно, ако през зимата получи велосипед, защото може да язди само през лятото. Ски, скейтъри и други възможности за зимни мероприятия ще бъде отличен подарък за момичето от Нова година за 11 години, но не и за "летния рожден ден".

Идеи за "домакиня"

Деятелят на триумфа за всяка дейност предпочита да прекарва времето си у дома? Ако се опитате, няма да е трудно да намерите интересен подарък за нея.

 • Книгата. Ерудитът дава енциклопедии, мечтател - книги за магически светове. Отличен подарък за момиче от 11 години - детска енциклопедия на модата, книга с етикет за тийнейджъри. Основното нещо - не вземайте "сухата" енциклопедична литература. В книжарниците има много цветни и интересни опции, които ще заемат достойно място на рафта в стаята на момичето. От фантастика обръщайте внимание на издадените книги за Хари Потър: според родителите на тази възраст децата имат удоволствието да се запознаят с приключенията на магьоснико момче.
 • Комплекти за творчество. Тук има къде да се изясни: боядисване на картини по номера, тъкане на гривни от каучукови ленти, комплекти за бродиране и бижута. С вълнуващи сетове, момичето за рожден ден винаги ще има нещо, което да прави у дома.
 • конструктори. Разберете дали момичето обича дизайнерите. Въпреки че има такива дизайнери, които не могат да харесат. Потърсете завладяваща серия от LEGO за момичета и се наслаждавайте на рождения ден.
Можете да дадете игра на борда. Изберете тези, които са подходящи за цялото семейство: "Монополи", различни "brodilki", "Uno". Друга версия на безгрижна и забавна игра е "Jenga".

Няма притурка никъде

Модерните деца се запознават буквално с джаджи от люлката. Направете технологичен подарък за 11-годишно момиче - тя определено ще оцени. Таблет, смартфон, лаптоп, камера са опции за подаръци от родителите. Поканените гости не трябва да дават такива скъпи неща. Ако сте близък човек за едно семейство, тогава можете да се консултирате с майка си и татко виновника на празника за притурката. Без "срещи" можете да зарадвате момичето за рожден ден с технологично "малко нещо".

 • слушалки. Тийнейджърите обичат да слушат музика, така че слушалките винаги са добре дошли. Изберете интересни опции - със снимки "на ушите", цветни кабели.
 • Преносим високоговорител. Ако момиче активно използва смартфон, тогава можете да й дадете колона за Bluetooth. Чрез нея, виновникът на празника ще може да слуша песни от телефона си. Потърсете необичайни модели: например под формата на минимум. Тази колона също ще се превърне в декорация за детската стая.
 • Интелигентни часовници. Това е стилен и полезен аксесоар. Какво часовникът не знае: изпращайте съобщения, преброявайте стъпките, събуждайте се. Тийнейджърите ги обичат за оригиналния дизайн, а родителите - за възможността да проследяват местоположението на детето. Можете да намерите детски модели, които са евтини, но те са доволни от външния вид и функционалност.
Дайте притурка, която ще ви помогне да учите. Например, електронна книга или интерактивен глобус. Обърнете внимание на 3D-писалки: нека те не са пряко необходими за проучване, но помагат да се развие въображението, да се разработи пространствено мислене. Кой знае, може би виновникът на празника е бъдещият архитект?

Две момичета на улицата се самоуправляват

Следвайки тенденцията: "надничат" идеите на улицата

Идеята за подарък винаги може да се види на улицата. Обърнете се наоколо - и вие ще разберете какви деца на възраст от 11 години са страстни. Ето три направления, които можете да шпионирате на улицата.

 • монопод. Какво правят единадесетгодишните момичета в разходки с приятелки или в училище? Снимки на себе си! Защо не моля момичето за рождения ден с монопод или просто самозалепване? Със сигурност такъв аксесоар е за много от нейните приятели, а момичето също иска да се придържа към връстниците си. Изберете забавни модели с Hello Kitty или с помощници.
 • стругар. Помниш ли йо-йо от детството ти? Играчката се превърна в истински "вирус": тя беше за всеки. За модерните деца такава "задължителна" играчка е ротатор. Продуктът е създаден за облекчаване на стреса, но неочаквано се е увеличил популярността сред юношите. Те правят различни каскади с ролки, заснемат за това видео, хващат "грамофони" пред приятели. Spinners обича момичета и момчета. Като подарък, изберете интересни модели - холографски, светли, с шарки. Такъв подарък на момичето за рожден ден ще бъде хубаво да се получи от приятелка.
 • Girobord. Този "начин на транспорт" е много популярен сред тийнейджърите. Въпреки факта, че жироскопът не е евтино удоволствие, на улицата деца на възраст от 10-15 години активно го яздят. Така че, ако искате да изненадате дъщеря си с един скъп подарък - тази опция е за вас.
Алтернатива на гирборда - маратонките "на колела". И по-евтино и една от уличните тенденции.

Ние даваме на нашите дъщери емоции: 3 идеи

Емоциите са най-добрият дар на всяка възраст. Ако дъщеря ви навърши 11 години, моля ви с незабравимо забавление - тя ще помни този подарък за дълго време. Изберете една от трите идеи по-долу или излезте с вашите собствени.

 • фотосесия. Момичетата обичат да бъдат фотографирани. Организирайте изненадваща фотосесия за виновния на празника. За фотосесия можете да украсите себе си, защото знаете добре какво ще ви хареса дъщеря ви. Photoshoot може да бъде част от празника: позвънете на фотосетата на фотографите на приятелката и след това да вземете веселата компания в пицарията.
 • Концертът. На 11-годишна възраст момичето вече има любимите си изпълнители. Дай й билет за концерт на любимата ти група - тя ще бъде доволна. Имайте предвид, че ще трябва да придружите дъщеря на концерта, т.е. трябва да има два билета.
 • салон. Дъщерята дълго време иска да направи маникюр или да изплези косове с канеколоном? Празникът е подходящ за постигане на мечтите. Донесете момичето за рожден ден в салона: нека се чувства като най-красивото момиче в света. Не забравяйте обаче да предупредите, че това няма да стане редовен ритуал и ще бъде разрешено като изключение.

Избирайки подарък за момиче от 11 години, много хора мислят за домашен любимец. Ако сте поканен гост - веднага отхвърлете тази идея, дори ако знаете, че момичето за рождения ден отдавна е мечтало за животното. Такива въпроси трябва да се обсъждат с родителите на момичето и да им се даде време да "мислят". Искате ли да дадете на вашия домашен любимец домашен любимец? Не забравяйте да претегляте всичко. Емоциите от такъв дар ще отслабнат, а зад живо същество ще трябва да се полагат грижи и обикновено се грижат за раменете на родителите.

Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!
Прочетете също
54036 12 Подарък за момиче от 12 години: подгответе изненади за модата и интелигентността на жените 49287 12 Подарък за момче от 12 години: празник във въздуха, на кон или в друга страна 31037 12 Подарък за момче от 8 години: изненади за умни мъже, спортисти, творчески личности и не само